T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / MERKEZ - Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon
386 213 13 34
Belgegeçer
386 214 27 88
WEB
https://kirsehirasikpasamtal.meb.k12.tr
Adres
KAYABAŞI MAH. KADIHANI CAD. AŞIKPAŞA MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO 28 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Mensubu olmaktan övünç duyulan , çağdaş metotlarla eğitim veren , keşfetmeyi amaçlayan ,ticari ve adli alanlarda nitelikli elemanlar yetiştiren lider bir eğitim kurumudur.
Misyon
Ülkesini ve Milletini seven , kalkınmada sorumluluk sahibi olan , Mesleki alanda günceli takip ederek kendini sürekli geliştiren , insan merkezli eğitim anlayışını yerleştirmektir.
Başarılar
Öğrencilerimize mesleki bilgi ve beceri kazandırmak, kısa yoldan meslek sahibi olmalarını sağlamak ve yüksek öğrenime hazırlanmaları amacıyla eğitime açılan okulumuz, uygulamaya ağırlık vererek, okulda iş hayatı arasında uygunluğu sağlamak, kişisel kabiliyetlerini artırmak suretiyle iş hayatının ilgili meslek dallarına kaliteli, bilgili eleman yetiştirmek kontrollü hareket etme alışkanlığı kazandırmak yolunda eğitimini sürdürmektedir. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalarda bir çok başarılar elde edilmiştir. Başarılarımızın devamı için aynı azim ve gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Öğretmen :46
Öğrenci :474
Derslik :15
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3855
Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün) Öğretiml
Saatler
08:00-15:05
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
MERKEZ/KIRŞEHİR
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı: Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Hazırlamış Olduğu Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında okulumuz takımları müsabakalara katılmışlardır. Genç Kızlar Hentbol müsabakalarında İl Birincisi Genç Erkekler Hentbol müsabakalarında İl Birincisi Genç Erkekler Futsal müsabakalarında İl Birincisi, Gruplar 3.sü Genç Kızlar Badminton müsabakalarında İl Birincisi, Gruplar 3.sü Genç Erkekler Badminton müsabakalarında İl Üçüncüsü Bilek Güreşi Takım İl Birincisi Bilek Güreşi Dilara ÇELİK Okullar Arası Türkiye Şampiyonası 2.si Bilek Güreşi Feride GÜÇLÜ Okullar Arası Türkiye Şampiyonası 2.si Taekwondo Kızlar İl Birincisi, Gruplar Şampiyonası 3.sü Taekwondo Erkekler İl Birincisi, Gruplar Şampiyonası 3.sü Halk Oyunları Sahne Düzenlemesi İl Birincisi, Gruplar Şampiyonası 4.sü Havalı Tabanca Erkekler İl 3.sü Havalı Tabanca Kızlar İl 1.si Güreş Erkek Takımı İl 1.si
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
okulumuz bünyesinde yıl içerisinde gerçekleşen projelere her zaman katılım sağlanır. Bunlardan bazıları şunlardır; 1. TANAP -Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları Projesi 2. GENÇLİK SPOR BAKANLIĞI Projesi 3. KOP Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2015-2016 yılları arasında Kırşehir'de gerçekleşen en yüksek bütçeli erasmus+ projesi ile adalet alanı öğrencilerimiz yurt dışında farklı ülkelerde eğitim alma fırstını yakaladı. 2018-2019 yılları arasında gerçekleştirdiğimiz erasmus+ projesi ile radyo televizyon ve bilişim alanı öğrencilerimiz yurt dışında staj yapma fırsatını yakalamışlardır.
Yazdır