KIRŞEHİR / MERKEZ - Aşıkpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Aşıkpaşa Halı Saha Futbol Turnuvası

Okul bahçemizde yer alan halı sahada sınıflar arası futbol turnuvası düzenlenecektir. Katılım için bilgilendirme metni aşağıda yayınlanmıştır. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Bilgilendirme Metni:

2022 - 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

AŞIKPAŞA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

Futbol Turnuvası,  9-10-11 Sınıflar arasında okulumuzun  halı sahasında  oynanacaktır.

Takımlar Toplam  (1 KALECİ-5 OYUNCU-4 YEDEK OYUNCU) 10 kişiden oluşacaktır.

Bir maçta sınırsız oyuncu değişikliği yapılabilecektir.

Maçlar 15 şer dakikalık 2 devre şeklinde olacaktır.

Devre arası 5 dakikalık olacaktır.

Takımlar kadrolarını asil ve yedek belirleyerek 01.05.2023 tarihine kadar Beden Eğitimi Öğretmeni Mesut LAFCI’ya vereceklerdir.

Usulsüzlük yapan takım hükmen mağlup sayılıp elenecektir.

Oyunda ofsayt kuralı geçerli değildir.

Maçlar eleme usulüne göre oynanacaktır.

Maçlar berabere biterse seri penaltı atışları yapılacaktır.

Okul tarafından düzenlenen okuldaki eğitimin bir devamı niteliğindeki organizasyonda müsabaka öncesinde, müsabaka sırasında ve müsabaka sonrasında, rakip oyunculara, kendi arkadaşlarına ve seyirci öğrencilere okul disiplin kurulunca suç sayılan davranışlarda bulunmamak gerekmektedir.

Sevgili çocuklar, her şeyden önce hepinizin Aşıkpaşa MTAL. öğrencisi olduğu unutulmamalıdır. Küçüğün büyüğüne saygısı, büyüklerin küçüklere sevgisi sizlerden beklediğimiz en asil davranış şeklidir. Uygunsuz davranışlarda bulunan kişi veya takımlar turnuvadan ihraç edileceklerdir.

MÜSABAKALARDA AMAÇ DOSTLUK, KARDEŞLİK VE EĞLENCEDİR. HİÇ BİR ÖĞRENCİMİZİN BU AMACIN DIŞINA ÇIKMAMASINI TEMENNİ EDERİZ, BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİZ.

Yayın: 04.05.2023 - Güncelleme: 04.05.2023 12:34 - Görüntülenme: 173